Kontraktstyring i Roskilde

Vi tilbyder kontraktstyring i Roskilde. Har du brug for at få udarbejdet, gennemgået eller revideret virksomhedens kontrakter, aftaler eller almindelige betingelser, kan CompleteCompliance hjælpe med dette. 

Mange virksomheder arbejder med et standardsæt af gamle ansættelsesaftaler, almindelige betingelser, kontrakter med leverandører eller samarbejdspartnere og interne retningslinjer, som er blevet udviklet over årene og som trænger til en gennemskrivning eller opdatering. 

Ofte kan der også være kommet nye standardkontrakter fra f.eks. den relevante fagorganisation, der skal sammenskrives med de tidligere anvendte kontrakter og tilføjes nye bestemmelser. Lad CompleteCompliance stå for at samle trådene, så din virksomhed også på kontrakt- og aftalesiden fremstår professionel. 

Lad os tage en uforpligtende snak om kontraktstyring i Roskilde

Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende samtale enten ved et møde, et virtuelt møde eller på telefon, hvor vi sammen får et overblik over jeres virksomheds status i forhold til forordningen. Her kan vi drøfte, hvad I har af tid, ressourcer, kompetencer og økonomi afsat til opgaven. Sammen finder vi den model, der passer bedst til jer og som tager højde for lige netop jeres type af virksomhed og den kommunikation, som I har med jeres kunder og medarbejdere.